Pozdravljeni, starši oratorijcev in vsi oratorijci!

Naj vas razveselimo z novico, da tudi letos oratorij bo. Ob tehtanju različnih možnosti in ob upoštevanju priporočil pristojnih institucij smo se odločili, da oratorij letos izvedemo v dveh tridnevnih terminih, in sicer:

1. termin: 17. – 19. 8. 2020
2. termin: 20. – 22. 8. 2020

Na vsak termin bomo sprejeli 30 udeležencev (skladno z ukrepi se bo število udeležencev morda še zvišalo). Žal letos ne bomo sprejeli predšolskih otrok, torej se lahko oratorija udeležijo otroci od končanega prvega razreda dalje. Prav tako ne bo organiziranega prevoza na oratorij. V največji možni meri bomo poskušali vzdrževati socialno distanco in seveda skrbeti za ustrezno higieno rok ter za razkuževanje prostorov in predmetov. Hkrati bomo čas v največji možni meri preživljali na prostem.

Posebej vas tudi opozarjamo, da za udeležbo na oratoriju otroci v zadnjih 14 dneh pred začetkom ne smejo kazati nobenih znakov okužbe s koronavirusom ali druge bolezni (prehlad, sezonska gripa, nahod …) oziroma biti v stiku z osebo, pri kateri je bila okužba potrjena. Ker pa se zavedamo, da je ob udeležbi na oratoriju tveganje za prenos morebitne okužbe s koronavirusom večje, boste starši ob prijavi morali sprejeti tudi to tveganje. Glede vsega tega
boste dobili tudi izjavo v podpis.

Prijava na oratorij bo mogoča od nedelje, 12. 7. 2020, od 15. ure dalje na spletni strani pastir.si.

Hvala vam za zaupanje.
Veselimo se vaših otrok, do takrat pa bodimo povezani v molitvi!