RadŽivim za družine – Veržej

“Na RadŽivim smo prišli, da bi en vikend kot družina preživeli skupaj. Imamo se zelo lepo, ker je družina na prvem mestu in ne rabimo misliti nič drugega kot drug na drugega.”

Ešli z družino

Pridruži se nam

RadŽivim pod šotori

Dobrodošli, dobrodošli, dobrodošli!

Še vedno odzvanja Nehemijeva beseda na vrhu Pohorja, v očeh se slika približajoča se nevihta z Uršlje gore, v srcu odmevata otroški smeh in jok, sliši se žvrgolenje tolikih ptic, brenčanje čebel, v zraku razburljivost ob postavljanju šotorov in ta neomejena preprostost RadŽivima pod šotori. Se mi zdi, da bi z naštevanjem lahko nadaljevali v nedogled.

Prisrčno vabljeni na tretji RadŽivim pod šotori. Šotore bomo postavili od 7. do 10. avgusta okrog sv. Ane nad Pamečami. Prispevek je od 80 € do 120 € na družino (presodite glede na vaše zmožnosti). Prijave zbiramo do zapolnitve mest; po principu: kdor prvi pride, prvi melje. Sprejeli bomo lahko 10 družin.

Pa še, malo za lušte, utrinek iz lanskega leta:

“Že ko smo se po nedeljski sveti maši v Starem trgu zbrali skupaj, so se naše skrbi v dobri volji in smehu razblinile. Tako so se zgodili štirje dnevi, polni dogodivščin, družinskega veselja, otroške igre, pa tudi razmišljanj ter poglabljanja v skrivnosti Svetega pisma. Posebej ostaja povezanost družine v skupnem šotoru in povezanost z ostalimi družinami, ki so se udeležile te skupne dogodivščine.”

“Skupne svete maše tako na prostem kot v cerkvi so bile polne pesmi, smeha ob sodelovanju družin in seveda spodbudnih in izzivalnih misli župnika Simona.”

“Posebej doživeti so bili večeri ob ognju, ko smo se pod čudovitim zvezdnim nebom s pesmijo in molitvijo počasi umirili. V vseh nas ostaja velika hvaležnost, da smo lahko bili del tega živega občestva, ko smo res začutili, da smo vsi skupaj kot ena velika ljubeča družina.”

Se vas veselimo!
Milena in Franc z ekipo

prijavite se tukaj

Pridruži se nam

Želite biti obveščeni o dogodkih in objavah Pastoralne zveze župnij Slovenj Gradec?

Prijavite se in novosti boste prejeli v svoj e-nabiralnik.