Pastirjev RadŽivim

Pastirjev RadŽivim je sproščeno druženje vseh generacij, kjer so leta le nepomembna številka. Kjer se ob pomladnem soncu in morju zberemo vsi, ki radi živimo. Ko ti je lepo in ko si z nekom, ki ga imaš rad.

Najbolj zagnani se zjutraj podajo na jutranji tek, drugi na svežem morskem zraku in sončku popijemo svojo prvo kavico. Ko na hodniku kmalu zaslišiš nagajiv in iskren smeh ter ko se cel dan dogaja na polno. Od smeha do sprehodov, od molitve do zabave, od pesmi do novih pustolovščin – za vsakega po njegovem okusu.

Zadnji vikend v maju bo kot nalašč za to, da nekoliko zaustaviš divjanje svojega vsakdana ter si privoščiš aktiven in poln podaljšan vikend na morju. Na Pastirjevem RadŽivimu se bomo letos ob pomladnem soncu in morju zbrali vsi, ki radi živimo. To je preprosto čas, ko ti je lepo in si z nekom, ki ga imaš rad. Čaka te sproščeno druženje vseh generacij, kjer so leta le nepomembna številka.

Kdaj? Od četrtka 26. 5., popoldne, do nedelje, 29. 5. 2022

Kje? Pastoralni dom Stellamaris, Strunjan 141, 6320 Portorož

Prispevek za bivanje in prehrano: Prispevek za 3 nočitve ter polni penzion poravnate neposredno v nastanitvi v Strunjanu. S posebno znižano ceno znaša 45 € na odraslo osebo na dan (dvoposteljna soba) oziroma oziroma 135 € za celoten čas bivanja (dvoposteljna soba) ter 53 € na odraslo osebo na dan (enoposteljna soba) oziroma 159 € za celoten čas bivanja (enoposteljna soba). Dodatno se poravna še strošek turistične takse.

Prispevek za organizacijo Pastirjevega RadŽivima: Z njim bomo pokrili nastale materialne stroške, vsebino osnovnega programa ter stroške bivanja animatorjev, poleg tega bomo 5 % zbranih prispevkov namenili projektu RadiBiŽiveli (misijoni). Organizatorji se honorarju v celoti odpovedujemo. Višina prispevka znaša 49 € + 1 € za misijone, na odraslo osebo. Podatke za nakazilo boste prejeli po oddani prijavi. S plačilom prispevka za organizacijo bo vaša prijava na Pastirjev RadŽivim dokončno potrjena.

Preveri tudi spodnji video :)

prijave do 15. 4 2022
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Splošni pogoji.
I Accept

Pridruži se nam

Želite biti obveščeni o dogodkih in objavah Pastoralne zveze župnij Slovenj Gradec?

Prijavite se in novosti boste prejeli v svoj e-nabiralnik.