»In poslal jih je po dva in dva…« (Lk 10,1)

LJUBEZEN JE POTRPEŽLJIVA

Seminar za zakonce tudi letos bo! Tokrat zaradi aktualnih razmer v e-obliki. Lepo vabljeni, da se ga udeležite. Začeli boste lahko že 2.1.2021 v dvoje z ogledom videonagovora naših gostov. Osrednje dogajanje pa bo v soboto, 9.1.2021, zvečer ob 19.30 na Zoom-u, ko bomo klepetali med seboj in z gostoma.

Rezervirajte si termin in se vidimo!

Sva Meta in Rudi Tavčar, par že 45 let, poročena pa dobrih 40 let. Imava štiri odrasle hčere in osem vnukov. Do pred dveh let sva skupaj dvajset let delala na področju zakonskih odnosov, vodila sva delavnice za pare, Meta sem se ukvarjala s partnersko terapijo, Rudi pa sem delal veliko v podjetjih. Sedaj Meta z Bozjo pomočjo okrevam po adrenalni izgorelosti, ki sem jo doživela dve leti nazaj. Rudi pa v koronskih časih še vedno spravljam ljudi skupaj v podjetjih po Zoomu. Delo s pari pa »na čakanju«.

Z vami bi rada delila izkušnje, kako sva se lovila v vseh najinih vzponih in padcih skozi leta najinega zakona, skrbi za otroke, delo, vnuke, … in se z Božjo pomočjo vedno ulovila. Izgorelost in koronska preizkušnja nama tako v odnosu med nama in v odnosu do otrok, staršev in prijateljev postavlja veliko učno izkušnjo, kako razumeti in živeti Pavlovo »Ljubezen je potrpežljiva…« (1 Kor 13,4).