Velikonočne duhovne vaje v vsakdanjem življenju

Iztekalo se je leto 2009. Bili smo še mladi in vsak v svojem iskanju, a z močno skupno točko: vsi smo hrepeneli po takšni skupnosti znotraj katoliške Cerkve, v kateri bi bili v duhovno družino povezani posvečeni in neposvečeni, bratje in sestre. Sanjali smo skupnost, znotraj katere se lahko Bogu posvetiš kot redovnica, redovnik, duhovnik … ali pa Zanj živiš kot poročen ali v samskem stanu.

Skupnost, ki se ji lahko pridružiš v mladosti ali v zrelih letih. Skupnost, katere prepoznavno znamenje je ljubezen, ki jo njeni člani živijo med seboj in do drugih. Predvsem pa skupnost, katere poslanstvo je voditi ljudi k Jezusu. Iz tega hrepenenja smo pred dobrimi desetimi leti nastali evangelizatorji ljubezni. In Bog je to naše povezovanje na poseben način potrdil na Veliki četrtek. Zato je Veliki četrtek za nas dvakrat praznik.

Na letošnji Veliki četrtek, naš 10. rojstni dan, bi to, kar smo od Boga prejeli, radi podarili naprej vsem tistim, ki ste že stopili na pot evangelizacije – zato vas vabimo na velikonočne duhovne vaje v vsakdanjem življenju. Letos bodo potekale pod naslovom »Bodite kot moji prvi apostoli«, trajale pa bodo od Velikega četrtka do Binkošti. Prijave do četrtka, 8. aprila, na e-naslovu el.duhovnevaje@gmail.com.

Molimo, da bi to povabilo našlo in nagovorilo vse tiste, ki vam ga je Gospod namenil.

bratje in sestre iz Skupnosti evangelizatorjev ljubezni