Ste v korona času prekinili aktivnosti v živo in bi se radi ponovno povezali z mladimi, s kakšno skupino, morda z ŽPS?

V Pastoralni zvezi župnij Slovenj Gradec smo ob začetku koledarskega leta raziskali nekaj spletnih orodij, ki bi lahko bila v pomoč pri spletni komunikaciji. Uporabnost, praktičnost, cena in izkušnje aktivnih župnij v tujini so odtehtale, da smo se odločili za program Zoom. Do sedaj smo izvedli že preko 500 ur srečanj, se učili na lastnih napakah, se udeležili seminarjev o uporabi Zooma za župnije, si ogledali nekaj predstavitev in tako izoblikovali tudi lasten program delavnic uporabe spletnega orodja Zoom za začetnike in nadaljevalni tečaj.

Zato organiziramo delavnice uporabe spletnega orodja Zoom. Predvidena so tri srečanja. Prvo bo v ponedeljek, 16. novembra 2020, ob 20. uri.

Delavnice vključujejo:

  • osnove rokovanja s programom,
  • načrtovanje srečanja,
  • metodološko izvajanje srečanja,
  • dajo vpogled celotne ekipe, ki lahko izvaja srečanje,
  • podajo konkretne odgovore na vprašanja, kako izvajati delovno načrtovalno srečanje, kako pripraviti in izvajati molitev, srečanje, ki je namenjeno druženju ali izobraževanju …
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Splošni pogoji.
I Accept
Delavnice so namenjene predvsem duhovnikom, župnijskim sodelavcem, društvom in sploh vsem, ki želijo pripraviti in izvesti prijetno in kakovostno Zoom srečanje.

Orodje Zoom vam res omogoča spletno povezovanje, s pravimi pristopi in znanji pa lahko izvedete pravo srečanje, “da se reče”. :) Dobrodošli na delavnici. Prijavite se tukaj.

Pridite, izkusite in nato še izvajajte.


Zoom ekipa: Luka, Patricija, Mateja in Simon