Hej, lepo pozdravljen!

Sem angelček Gabrijelček. Sem precej zgovoren, veliko izvem in zelo rad prinašam dobre novice naokoli. Sveti Miklavž me je ravno zato poslal, da vam sporočim nekaj zelooooooo pomembnega. Letos ve, da imamo en problemček – izolirani smo vsak zase. Pa nič za to, upanje in ljubezen vedno najdeta pot! Še vedno bo na svoj način obiskal vsa gospodinjstva v Pastoralni zvezi župnij Slovenj Gradec in vam pustil kakšno presenečenje.

Nujno pa vam moram povedati še nekaj. Moji soangelčki bodo vsak večer med 1. in 5. decembrom za najmlajše in tudi malo starejše ob 19. uri na FB Pastir pripovedovali prav posebno pravljico. Vse bolne in ostarele pa bo Miklavž nagovoril preko pisma in se zahvalil zdravstvenim delavcem za njihovo delo in skrb. Da pa ne česa spregledaš, spremljaj spletno stran in Facebook stran Pastir.si. Poleg vseh drugih informacij boš tam našel prijavo za srečanje z Miklavžem, ki bo v nedeljo 6. 12., preko Zooma (ob 16. in ob 18. uri).

In seveda, da ne pozabim omeniti. Tudi ti lahko pomagaš! Letos smo lahko vsi angelčki in Miklavži. Kakšna čast! Si predstavljaš, kako lepo bo, ko boš tudi ti komu polepšal dan? ČU – DO – VI – TO! Če pa bi rad Miklavža karkoli vprašal, se z njim pogovoril, mu kaj zaupal ali pa mu povedal, kako priden si bil skozi celo leto, mu lahko napišeš pismo. Dosegljiv bo na e-poštnem predalu miklavz.pastir@gmail.com.

Hmmmm, mislim, da sem sedaj povedal vse. Zdaj pa vzemi v roke kuli in si zabeleži vse podane informacije, da ne zamudiš česa.

Imej lep dan!
Tvoj Gabrijelček

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Splošni pogoji.
I Accept

In še kratek seznam zate

  • Prisluhni pravljicam o Miklavžu: vsak večer ob 19. uri med 1.12. in 5.12. na FB Pastir.si
  • Napiši pismo Miklavžu: in ga odpošlji na miklavz.pastir@gmail.com
  • Srečaj se z Miklavžem prek spleta: v nedeljo, 6.12. ob 16. in ob 18. uri. Prijava za lažjo organizacijo.
  • Bodi Miklavž tudi ti: razveselite vsaj tri ljudi – pokličite, napišite pismo ali sočloveka presenetite z drobno pozornostjo

Se vidimo in ne pozabite: Življenje je lepo.